Ølspil

Udendørs

Udendørs Ølspil

 

Skulle Man Tage En Øl sætter fokus på at opdele de forskellige ølspil, så det er nemt at finde ud af. Her er alle ølspil til udendørs brug, samlet.

Er I begyndt at løbe tør for emner at snakke om til jeres opvarmingsfest, sidder I derhjemme eller på et værtshus og godt kunne tænke jer at spille et spil imens I drikker? Så har vi en (stadigt voksende) samling ølspil klar til jer! Skulle Man Tage En Øl’s samling af udendørs ølspil strækker sig over alt fra de klassiske spil, men også de nyere.

Vi går ind for at beskrive de forskellige spil på den bedste og nemmest forståelige måde og udover det, så har vi også tænkt os at teste dem, mens vi laver en video af hvert spil, så du kan få en følelse af hvordan spillet foregår, hvis den skrevne beskrivelse af det valgte ølspil er dårligt formuleret.

Skulle Man Tage Et Ølspil Udenfor?

Kender du til et udendørs ølspil, som vi ikke har forklaret, men du gerne så på siden? Så skal du bare sende os en besked, hvor du fortæller hvilket spil du gerne så, her på siden.

 

Skulle Man Tage En Øl fralægger sig ethvert ansvar for at folk bliver berusede og/eller utilregnelige ved udførelse af disse ølspil.