Ølspil

12
Ølspil

 

Er I begyndt at løbe tør for emner at snakke om til jeres opvarmingsfest, sidder I derhjemme eller på et værtshus og godt kunne tænke jer at spille et spil imens I drikker? Så har vi en (stadigt voksende) samling ølspil klar til jer! Skulle Man Tage En Øl’s ølspil-samling strækker sig over alt fra udendørs spil og lege, hvor det at drikke øl samtidig, indgår, til terninge- og kortspil – både de klassiske men også de nyere.

Med tiden vil vi også afprøve og skrive om forskellige festspil som kan købes i butikkerne, eller på internettet. Vores anmeldelser vil kunne findes på bloggen. Dette er dog ikke en prioritet i øjeblikket, da vi gerne vil have en samling af de spil der kræver mindre og som er mere sandsynlige at I, som brugere af siden, vil spille.

Vi går ind for at beskrive de forskellige spil på den bedste og nemmest forståelige måde og udover det, så har vi også tænkt os at teste dem, mens vi laver en video af hvert spil, så du kan få en følelse af hvordan spillet foregår, hvis den skrevne beskrivelse af det valgte ølspil er dårligt formuleret.

Skulle Man Tage Et Ølspil?

Kender du til et ølspil, som vi ikke har forklaret, men du gerne så på siden? Så skal du bare sende os en besked, hvor du fortæller hvilket spil du gerne så, her på siden.

 

Skulle Man Tage En Øl fralægger sig ethvert ansvar for at folk bliver berusede og/eller utilregnelige ved udførelse af disse ølspil.